ZOA Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Wie ktoś jak się zabrać za wyjęcie lufy z tego pistoletu? Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 -zdejmujesz zamek -wyjmujesz prowadnicę sprężyny, -wyjmujesz zespół lufy wraz z komorą hu . -wybijasz małego pina który trzyma zewnetrzną lufę na komorze hu, -zsuwasz lufę zewnętrzną i masz przed sobą komorę Hu wraz z lufą wewnetrzną , -Odkrecasz śrubke w komorze hu i rozbierasz komorę na 2 części. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 A nie musi najpierw wykręcić układu cylindra? Bo u mnie w HFC (wzorowanym na tym samym modelu) lufa haczy o cylinder... Przy rozkręcaniu cylindra trzeba uważać na dwie sprężynki ciągnące cylinder do tyłu (tkwią na dwóch "bolcach" wystających z blaszki trzymającej cały układ). Niestety jedyny tutorial "jak rozłożyć Berettę" o którym wiem, jest na Arnie's, gdzie trzeba się rejestrować, więc linka nie dam. Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 u mnie nie trzeba wogóle ruszać tego cylindra, lub całej komory blow backu. Sprężynki i cała reszta zostaje na swoim miejscu. Quote Link to post Share on other sites
ZOA Posted June 24, 2007 Author Report Share Posted June 24, 2007 A wiecie może jak złożyć z powrotem zespół spustu? Chodzi głownie o ułożenie sprężynek przy kurku i iglicy. Gdyby ktoś miał zdjęcia - byłbym wdzięczny Quote Link to post Share on other sites
Kocur Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 powinno pasować, przynajmniej w mojej plastikowej M9 z KJW działa ;) Quote Link to post Share on other sites
ZOA Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 Thx. Dało radę :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts