kielbasa Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Czy opłaca sie wymiana zamka w glocku 17 hfc na metalowy??? Czy poza większym realizmem ,coś jeszcze to daje????? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Nie, nie da się. A poza tym taki zamek jest 4 razy droższy od samego gnata :lol: . Quote Link to post Share on other sites
kielbasa Posted June 18, 2007 Author Report Share Posted June 18, 2007 Kolega mnie nie zrozumiał. Po pierwsze chodzi mi o ten gun http://www.tajgun.pl/?prod=29&cat=10 Po drugie da sie Ja sie tylko pytam czy poza realizmem to coś daje .Pozdro Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 A to przepraszam, bo rzeczywiście nie zrozumiałem(myślałem, że chodzi o springa). Oprócz realizmu to większa masa i to chyba wszystko, bo za mocniejsze kopnięcie BB itp. odpowiadają inne podzespoły. P.S cena takiego zamka to 160-200zł… Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts