ToleDo Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Witam, nabyłem MP5A3 TM spring używany i ma on parę mankamentów. Jeden z nich to brak muszki :cry: Jako że broń jest bardzo celna ale strzelanie "na pamięć" nie jest najtrafniejszym pomysłem, zwracam sie o pomoc do Was. Chodzi dokładnie o zrobienie zdjęcia muszki na kartce w kratkę abym mógł jakoś odwzorować jej kształt. Poszukiwanie planów na tyle szczegółowych by były wymiary spełzły na niczym :wink: Z góry dziękuje za pomoc. PS Chodzi mi dokładnie o tę część która jest wewnątrz koła celowniczego muszki i wygląda jak┴ Quote Link to post Share on other sites
ToleDo Posted June 24, 2007 Author Report Share Posted June 24, 2007 Nikt nie jest w stanie mi pomóc ? :cry: Quote Link to post Share on other sites
RED (Lone Wolf) Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Nudzilo mi sie :) Quote Link to post Share on other sites
soldat Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Nie jestem pewien ale może to będzie pasować: http://www.tajgun.pl/?prod=545&cat=165 Warto sprawdzić bo nigdzie więcej tego nie znajdziesz. Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Przecież ten brakujący element to kawałeczek plastiku- bez problemu można to dorobić bez żadnych rysunków i takich tam... Quote Link to post Share on other sites
ToleDo Posted July 14, 2007 Author Report Share Posted July 14, 2007 Dziękuje wszystkim za zainteresowanie :) a szczególnie RED (Lone Wolf) za rysunek który posłużył mi do odwzorowania brakującego elementu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts