Kalashnikov Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Witam ma problem z częścią nr 18 z tego obrazka :wink: http://www.uncompany.com/information/instr...n/AEGs/ak47.jpg Rozkręciłem moje ak i nie wiem co to jest. Od czego ona jest i czy jest nie zbędna? Please HELP! EDIT: Nie mogę też wkręcic tych czterech śrUb od spodu koło maga. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Inferno Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Ten mały dupnik powinien znajdować się pod zespołem szczerbinki po prawej stronie. Zastosowania w ostrym odpowiedniku nie znam, natomiast w replikach to tylko atrapa. Widocznie gerabox nie leży jak trzeba. Spróbuj go poprawić. Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 Śrubki wejdą tylko nie da sie wkręci wchodzą całkiem jakby były wkręcone a jak wkrecam śrubokrętem to sie kręcą w kółko jakby zjechane były a nie są. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Maverick5 Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Co do tych śrubek nad magiem- Sprawdź, czy przy zakładaniu Gearboxa nie pominąłeś takiej prostokątnej blaszki z 4 otworami na te śrubki, powinno być umieszczone pod gearboxem (ale nie jest jego częścią). Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 Znam przyczynę rozkręciłem okazało sie ze w takich szparkach nie było nakrętek do tych śrub przy rozbieraniu musiały wypaść na dywan znalazłem 2 a reszty nie; szukam. Mogę zamiast niech wsadzić inne pasujące? Quote Link to post Share on other sites
Inferno Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Oczywiście, że możesz. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Ten dupnik jak mi się zdaje to element dzięki ,któremu w broni ostrej rozkłada się kałacha:) Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 Ok dzięki w poniedziałek muszę sobie 2 takie nakrętki dokupić bo tych znaleźć nie mogę. Można go skręcić 2 śrubami będą trzymać? Quote Link to post Share on other sites
Inferno Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Trzymać będzie, jednak skoro producent dał 4 śrubki, to widocznie potrzebne są 4. Uzupełnij je przy najbliższej okazji. Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted June 24, 2007 Author Report Share Posted June 24, 2007 Mam problem z zamocowaniem części 33 http://www.uncompany.com/information/instr...n/AEGs/ak47.jpg chodzi o tą blaszkę która trzyma klamrę jak ją włożyć, trzeba wyjąc cały GB? Quote Link to post Share on other sites
frg Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 popraw link Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Ten "dupnik" to łącznik rury gazowej ... Quote Link to post Share on other sites
koonik Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 A raczej rygiel... Quote Link to post Share on other sites
SwideR Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Zatrzask rury gazowej (rygiel) w ostrym umożliwia szybkie zdejmowanie rury gazowej z nakładką, w tej repilce to nic nie daje tylko wygląda, aczkolwiek mozliwe jest zamocowanie rygla od ostrego w replice asg by spełniał takie same zadanie(ja tak mam:D) Jeśli chodzi o tą blaszkę to tak oczywiście trzeba wyjąć GB. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts