ogooraz Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Czy możliwe jest zamontowanie tej kolby na standardowych kablach które mam w stałej kolbie swojej m15 (CA), czy może konieczne jest zamontowanie załączanego w sklepach okablowania (T-connector, itp)? Pytam, bo mam możliwość zakupu kolby SF, ale bez tych dodatkowych dupereli, dlatego chcę się dowiedzieć, czy będę narażony na dodatkowe koszty. Pozdrawiam ogoor Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Czeka Cię wydatek rzędu 2,50zł na nowy konektor w baterii bądz przy gunie. Dodatkowo bedziesz musiał się pobawić troche z kablami, aby je prawidłowo puścić, oraz dokupić zakończenie body, do wersji ze składaną kolbą (około 35zł). Quote Link to post Share on other sites
ogooraz Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 Mówiąc zakończenie, masz namyśli prowadnicę kolby, czy jeszcze coś innego? Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 MA na myśli zaślepkę między body, a kolbą/rzerdzią kolby. Ty masz w stałej kolbie "połówkę", a w składanych jest cała. Kable będziesz musiał dopasować. Polecam przejście na konektorki. Akurat w SF ma to znaczenie, choć zależy od firmy. Quote Link to post Share on other sites
ogooraz Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 Ok. Dzięki Panowie za wyczerpujące informacje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts