xentri Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 (edited) Witam!!! Mam mały problem to znaczy nie wiem czy ten element dobrze złożyłem. Chodzi mi o niby to zawleczkę pod okładziną rękojeści, która jest "doczepiona" do dźwigienki spustu. Chciałem zmienić okładziny i przez nie uwagę wypadło mi to i nie wiem czy dobrze złożyłem. Niby strzela i jest wszystko ok, ale wolałbym się upewnić dysponuje może ktoś fotkami i mógłby udostępnić byłbym do zgonnie wdzięczny. Z góry dziękuję za okazaną pomoc mi malemu lamerowi. Pozdrawiam Edited June 26, 2007 by xentri Quote Link to post Share on other sites
ZOA Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Hmmm...o ile dobrze zrozumiałem to chodzi Ci o tę sprężynkę dociskającą element zwalniający spust. Chyba we wszystkich berettach działa to tak samo, ale niestety nie mam aparatu, żeby zrobić fotę mojej berettcie. Znalazłem w necie jakieś zdjęcie i dorysowałem jak to mniej więcej powinno wyglądać. Mam nadzieję, że widać o co kaman. http://img403.imageshack.us/img403/5880/berettazy1.jpg Quote Link to post Share on other sites
xentri Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 Hmmm...o ile dobrze zrozumiałem... [ciach] Idealnie mnie zrozumiałeś :-) Właśnie o to mi chodziło. Dzięki wielkie za fotke rozwiałeś moje wątpliwości dobrze to poskładałem. Wielki browarek dla Ciebie. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
jaruta Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 wow! dzięki ZOA i xentri byłem już w desperacji i depresji :) z tą sprężynką Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts