lemonzawodowiec Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Witam (po dość długiej nieobecności) Otóż sprawa jest następująca: podczas namiętnego tuningowania mojego Kloca ;-) zgubiła mi się bardzo mała sprężynka oznaczona w manualu numerem 82. Ta sprężynka współdziała z częścią nr 81, która częściowo steruje położeniem iglicy (o ile dobrze pamiętam). :-F W rezultacie tego bigosu pistolet zużywa więcej gazu, zamek porusza się wolniej, a przy szybszym strzelaniu kloc się zacina. Możecie mi powiedzieć, skąd mógłbym wytrzasnąć tak cholernie małą sprężynkę? :mrgreen: Jeśli ktoś by potrzebował niech kliknie tutaj (strona z instrukcji odbsługi). Quote Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Jeden koleś sprzedaje na allegro w tej chwili części do siedemnastki. Spytaj, może ma tę sprężynkę i odsprzedałby ci za parę groszy, bo płacić 60 zł za całość, to trochę drogo... Quote Link to post Share on other sites
lemonzawodowiec Posted July 2, 2007 Author Report Share Posted July 2, 2007 Dzięki, spytam się go. Może akurat... Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 A niech to, Mnie też się zgubiła ta czesć. Podczas spasowywania i skąłdania, nagle poprostu wyparowała, no była i nie ma, patrzyłem w to miejsce i nie słyszałem zeby gdziekolwiek się odbijała. Przewaliłem cały pokój, każdy zakamarek, nawet kwiatki przekopałem. Ostatecznie po 5 godzinach demolki wpokoju znalazłem ją w akwarium. Śmiechem żartem, taka mała sprezynka działa o działaniu broni za 300zł. Próbowałem dopasować jakąś z mechanizmu w zegarku. Poszukaj po zegarmistrzach, i tego typu sklepach, może będą mieli spręzynkę o ile pamiętam to ma jakieś 2mm X 12mm. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts