cooler404 Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Witam! Opis problemu nr.1: selektor na semi - wali na auto, selektor na burst - jak "normalnie" nacisne spsut to wali burstem, ale jak przytrzymam dluzej to tez na auto... Opis problemu nr.2: Mam 2 magazynki, nabijam 1 z ich gazem i starcza na moze 25 strzalow burstem ( no bo w koncu semi nie dziala), a w dodatku cisnienie jak by male. Drugi pozwala spokojnie wystrzelic caly magazynek i ma "normalne cisnienie". A gaz laduje rzecz jasna z tej samej butli (propan). Opis problemu nr.3: Dosyc ciezko to opisac... hmm.. moze tak: W drugiej takiej samej berecie (tak jakos wyszlo, ze mam 2) naciskam spust... 0 reakcji... kurek trzeba spowrotem napiac (slychac wtedy klik), ale wcale nie ruszal sie zmiejca, poprostu stracil zaczep, ze tak powiem. Mozna kurek tez dopchnac palcem, ale musze uwazac, zeby zamek mi palucha nie uszkodzil 8O help. :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
cooler404 Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 (edited) Gdzie jeste edytuj? :/ O M93R II chodzi oczywiscie, moze moderatore poprawic? thx. Edited July 5, 2007 by cooler404 Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 (edited) Mam także problem z zamkiem że trzeba docisnąć/ przeładować by zadziałał oraz 2 problem to tylko auto/brust - jak krótko przytrzymam auto to nawet singiel - duże prawdopodobieństwo zacięcia się zamka... rozwiązanie - sam nie jestem pewien... zauważyłem u siebie ubytek materiału w wew. szkielecie metalowym (nie zewnętrzym - plastikowym) na prowadnicy klik - nie dam za to głowy że może to być przyczyna - jedynie gdzie wew. szkielet znalazłem to na uncompany część nr.534... Edited July 6, 2007 by kermit Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts