marcinsmolinski Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 (edited) Witam jestem posiadaczem pistoletu maszynowego MP5A4 Eco Ver.( G&G) mam pytanie do czytelnikow tego forum czy te body http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2346 bedzie pasowało do mojej MP5'tki,następnym problemem jest to ze magazynek (ten co był w zestawie) niepodaje kulek dopiero gdy docisne go lekko do gory to zaczyna podawac czy to wina body czy jak ??,ostatnie moje pytanie to : dlaczego metalowe magazynki CA niepasują do mojej repliki?? wchodzą bardzo gładko do gniazda ale sie nie zaczepiają o chwyt trzymający magazynki Edited July 8, 2007 by marcinsmolinski Quote Link to post Share on other sites
Lukas.72 Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Body na 99% będzie pasować. najlepiej napisz do specshopu meila z takim pytaniem. Swojego maga spróbuj okleić izolką i powinien podawać normalnie, a co do do magów CA to nie wiem czemu nie podają;/;) pzdr Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts