madog Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Ostatnio wzieło mnie na mechwarriora, i postanowiłem odrazu z grubej rury. Istnieje liga, acz troche wymarła z racji czasu, mechwarriora 4: mercenaries. Jest 1GB dodatków do niego zrobionych przez fanów. Liga to właściwie system planetarny - gdzie zdobywa sie planety, podbija, robi rajdy, misje zwiadowcze itd. http://www.netbattletech.com/nbt-hc/ Tak czy inaczej, nie chce budować czegoś od początku, za to mam plan podbudowania pewnego oddziału najemników z którym już nawiązałem kontakt (1st Outreach Red Commandos) - akurat opcja wymagająca najmniejszego wkładu w aktywność (czyt.: nie będzie wymagane od pilotów siedzenie codziennie po 4h przy kompie) ale akurat by sie troche rozerwać. W zależności od odzewu spróbuje coś sensownego sklecić. zainteresowanych zapraszam na maila : madogs@wp.pl PS. Gre można kupić za 30zł więc to śmieszne pieniądze, jest w serii Kolekcja Klasyki Komputerowej, acz słabodostępna - gra już stara. Quote Link to post Share on other sites
JASTRZAB Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Mnie też to dopadło.Sam szukałem chętnych.Problem w tym że nie mam oryginału.Mam podstawkę i dwa dodatki.30tego wracam z Anglii i można coś wtedy wykombinować.Aha Jak byś dał jakiegoś cynka co do pełnej wersji.Gdzie kupić wszystkie,byłbym wdzięczny. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts