Guest Kapitan Mitchell Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 (edited) Witam Zastanawiam się nad kupnem nakolanników i przeglądając sklepy internetowe natknąłem się na Nakolanniki G&P ( http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2045 ) cena dość niska ale chciałbym coś od was usłyszeć na temat tych ochraniaczy ( czy nie obsuwają się podczas długiej rozgrywki, czy nie pękną na 1 strzelance i czy skorupka jest dość twarda aby wytrzymywać mocne upadki) P.S. napisałem posta w dziale "Nakolanniki" ale z niewiadomych przyczyn został wyrzucony a dzięki opcji "szukaj" nic nie znalazłem Edited July 12, 2007 by Kapitan Mitchell Quote Link to post Share on other sites
trajant Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 (edited) Kup Alty opłaca się wydać więcej w tym przypadku. MASZ TEMAT W PRZYKLEJONYCH NAKOLENNIKI! Edited July 12, 2007 by trajant Quote Link to post Share on other sites
Guest Kapitan Mitchell Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 po 1. pisałem na tematy nakolanników G&P a nie jakie mi się bardziej opłaca po 2. napisałem posta w przyklejonym temacie ale ktoś go usunął z niewiadomych przyczyn Quote Link to post Share on other sites
bartekmaly Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Powiem Ci tak...biegałem w tych ochraniaczach i nie obsuwają się jeśli dobrze pozapinasz. Wadą jest to, że po jakimś czasie gumki którymi mocujesz ochraniacz się wyrabiają lub rzepy zaczynają słabiej trzymać. Skorupa może być, kumpel je ma, trzymaja się i nie narzeka na nie :) Wiadomo, że lepiej dołożyć kase i kupić Alty, ale jeśli ktoś nie ma kasy (sam wiem jak to jest:P) to nie jest to zła alternatywa ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest Kapitan Mitchell Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 a czy te HATCHY Centurion ( http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=212088917 ) Będą lepsze od G&P ? Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Za taką kasę, myślę, że to będzie lepszy wybór od G&P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts