yewryk Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 witam mam walthera p990 od wtorku i zauważyłem że zamek po opróżnieniu maga czasami zostaje w tylnym położeniu a czasami nie. POMOCY!! Quote Link to post Share on other sites
yewryk Posted July 18, 2007 Author Report Share Posted July 18, 2007 loool po przesmarowaniu działa poprawnie :-F Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatin Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Piszę, bo mam ten sam problem. Zamek częściej nie zostaje w tyle, niż zostaje. Przesmarowałem i nic. Co to może być? Quote Link to post Share on other sites
yewryk Posted July 18, 2007 Author Report Share Posted July 18, 2007 u siebie zauważyłem że duży wpływ na to ma sposób naciągania, jest to moja pierwsza replika i naciąganie zamka sprawiało mi problem więc robiłem to trzymając go całą łapą praktycznie na wyrzutniku łusek :-F wtedy właśnie zamek nie zostawał w tylnim położeniu :!: po jakimś czasie zmieniłem sposób naciągania, tym razem trzymałem za końcówke zamka (no wiesz za te wystające "żeberka")i problemu nie było :mrgreen: wszystko chodziło ładnie ;-) może i sposób na "naprawę" wydaje się niedorzeczny ale w moim przypadku skuteczny :lol: Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatin Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Dzięki. Przeładowywuję tak, jak napisałeś. Teraz bardzo rzadko zdarza sie, aby zamek nie pozostawał z tyłu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts