stress Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Takie małe pytanko, czyzby silnika w P90 nie dało sie wyciagnac bez rozbierania GB? Ktoś miał główke do budowy .v6.-.- ja tam nie widze jakos tak jak w trójce zeby obudowa silnika była osobno...:P Dzieki zapomoc. Quote Link to post Share on other sites
kosa Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Witam nie musisz rozbierać całego gearboxa odkręcasz 3 śróbki i wyjmujesz silnik z kawałkiem korpusu a reszta zostaje nie ruszona. Niestety nie mam możliwości zrobić w tym momencie zdjęci a szkoda bo moja v.6ka leży właśnie na warsztacie ale jak ty możesz to wżuć fotkę to ci te śróbki zaznacze. Quote Link to post Share on other sites
stress Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 A juz to zrobilem, zapomnialem napisac.=P Masz racje, obudowa silnika zostaje a GB nie ruszony.=) Ale dzieki.;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts