krzeselko Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Witam Wymieniam lufą w mojej mp5-j i mam problem. Żeby zdjąć blok rękojeści muszę wyjąć silnik, ale on wcale nie chce wyjść jakby był czymś przymocowany. Odłączyłem kable zasilające, ale się mocno trzyma. Co mam zrobić, żeby silnik wyszedł? Nie chcę ciągnąć na siłę, żeby nic nie rozwalić. Quote Link to post Share on other sites
tomekpl Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Mam co prawda mp5 Well'a, ale jedno i drugie to mp5, także różnicy w wyjmowaniu silnika nie powinno być. Miałem ostatnio podobny problem, silnik nie chciał wyjść, pomogło delikatne złapanie silnika kombinerkami i przekręcenie w lewo. Spróbuj tego u siebie. Quote Link to post Share on other sites
krzeselko Posted July 22, 2007 Author Report Share Posted July 22, 2007 OK, dzięki wielkie. Pomogło, pokręciłem troche i później delikatnie podważyłem śrubokrętem Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts