Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pozdrowienia....

Recommended Posts

gurek -> ..szrajbujesz.

jerzu, z jakiej to gwary? :D

-> jakie maja o sobie zdanie "inostramcy... tak wiec- to ze my mowimy: ty glupi pepiku, to naprawde nie jest polska specyfika hahaha .

Racja, tyle ze nadal tego nie cierpie :)

BTW. Pare lat temu chlopaki na kontrakcie w Holandii mowili ze w pobliskiej Belgii hitem sezonu byly T-szerty z wielkim napisem: "Sorry, I'm Dutch" :)

-> jaka tam afryka?- 7 lat w tunezji.

No coz, moze nie taka prawdziwa Czarna ale zawsze. No i w koncu maja kawalek Sahary. :) Pozwiedzales troche okolice czy nie bardzo bylo mozna?

• 3 weeks later...
  • 3 years later...

Mnie się wydaje, że "zacofani polacy" są w lepszej sytuacji niż imperialistyczne kapitalistyczne świnie zza oceanu. Nie musimy malować luf na pomarańczowo i zcierać oznaczeń firmowych.

A jakoś połowa teamów w Polsce ma amerykańskie nazwy wojskowe np. Marines i wiele innych.

• 2 weeks later...

Moja własna definicja odnośnie angolów [i ogólnie brytyjczyków] oraz nie wiele lepszych amerykanów:

Naród(u), chodzący z zamkniętymi oczami, obijający się o ściany. Jak coś się wydzarzy to jest wielkie "Oooo...!"

Nie ma co się nad nimi pastwić. Mojej ciotce w usa pokazywali, że pod kranem myje się ręce, a ja w Angolowie widziałam po tysiąc razy scenę typu "Uczeń pyta nauczyciela "Gdzie jest Polska?",a nauczyciel nie wie".

Czasami są głupsi od nas :D

• 1 month later...

Powiem krótko. Miałem okazję gadać z Amerykaninem i zdziwił się, gdy mu powiedziałem, że istnieje stereotyp polaka - pijaka i złodzieja. Dodam tylko, że ten Amerykanin Był pochodzenia Albańskiego, w wieku 10 lat wyjechał do USA jeśli to ma jakieś znaczenie. Miał także okazję bycia w Polsce i stwierdził, że to bardzo piękny kraj.

PS Chyba dwa miesiące to nie taki górnik?? ^^

Edited by Acho