gurek Posted October 31, 2003 Report Share Posted October 31, 2003 ... Quote Link to post Share on other sites
Chochla Posted November 2, 2003 Report Share Posted November 2, 2003 gurek -> ..szrajbujesz. jerzu, z jakiej to gwary? :D -> jakie maja o sobie zdanie "inostramcy... tak wiec- to ze my mowimy: ty glupi pepiku, to naprawde nie jest polska specyfika hahaha . Racja, tyle ze nadal tego nie cierpie :) BTW. Pare lat temu chlopaki na kontrakcie w Holandii mowili ze w pobliskiej Belgii hitem sezonu byly T-szerty z wielkim napisem: "Sorry, I'm Dutch" :) -> jaka tam afryka?- 7 lat w tunezji. No coz, moze nie taka prawdziwa Czarna ale zawsze. No i w koncu maja kawalek Sahary. :) Pozwiedzales troche okolice czy nie bardzo bylo mozna? Quote Link to post Share on other sites
Chochla Posted November 2, 2003 Report Share Posted November 2, 2003 jeszcze jedno: Ksiezniczka -> Droga Chochlo.... Ja Ci cholera dam "droga" :D Quote Link to post Share on other sites
gurek Posted November 2, 2003 Report Share Posted November 2, 2003 ... Quote Link to post Share on other sites
CyberKozA Posted November 3, 2003 Author Report Share Posted November 3, 2003 Wiesz, niestety muszę stwierdzić, że polski był znacznie bardziej wymagający... W czwartej klasie były elementy, o jakich nie śniło się uczniom siudmej klasy francuskiej. Bez komentarza .... Quote Link to post Share on other sites
Magik Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 POZDROWIENIA Z LONDYNU !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Nie wiem co wam napisac. To moj pierwszy post tutaj. Jak macie jakies pytania to walcie. Moje zdiecie z A.W.A Chobham ( gdze normalnie sie bawie) mozecie zobaczyc na tej stronie: http://www.airsoftcommunity.co.uk/gallery2...x.php?cat=10427 Jeszcze raz witam wszystkich. Magik Quote Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 Magik Witaj ! Quote Link to post Share on other sites
kokonesko Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Mnie się wydaje, że "zacofani polacy" są w lepszej sytuacji niż imperialistyczne kapitalistyczne świnie zza oceanu. Nie musimy malować luf na pomarańczowo i zcierać oznaczeń firmowych. A jakoś połowa teamów w Polsce ma amerykańskie nazwy wojskowe np. Marines i wiele innych. Quote Link to post Share on other sites
PAT_Jezior Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Foko, definitywnie złota Łopata do wręczenia ! Quote Link to post Share on other sites
mer Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Moja własna definicja odnośnie angolów [i ogólnie brytyjczyków] oraz nie wiele lepszych amerykanów: Naród(u), chodzący z zamkniętymi oczami, obijający się o ściany. Jak coś się wydzarzy to jest wielkie "Oooo...!" Nie ma co się nad nimi pastwić. Mojej ciotce w usa pokazywali, że pod kranem myje się ręce, a ja w Angolowie widziałam po tysiąc razy scenę typu "Uczeń pyta nauczyciela "Gdzie jest Polska?",a nauczyciel nie wie". Czasami są głupsi od nas :D Quote Link to post Share on other sites
Acho Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 (edited) Powiem krótko. Miałem okazję gadać z Amerykaninem i zdziwił się, gdy mu powiedziałem, że istnieje stereotyp polaka - pijaka i złodzieja. Dodam tylko, że ten Amerykanin Był pochodzenia Albańskiego, w wieku 10 lat wyjechał do USA jeśli to ma jakieś znaczenie. Miał także okazję bycia w Polsce i stwierdził, że to bardzo piękny kraj. PS Chyba dwa miesiące to nie taki górnik?? ^^ Edited April 12, 2007 by Acho Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts