dominikk Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Nie wie ktoś co mogło się stać. Moje mp5 gdy naciskam spust odzywa się normalnie, silnik działa, ale kulki nie wylatują. czasami tylko jedna lufą wypadnie. A kiedy wyjmę maga to kulki są w miejscu styku magazynka z resztą broni. Proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
radzu Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Hmmm czy Cyma w ogóle robi MP5 SD6 ? Z tego co pamiętam to z wersji cm.027 to nie, tak więc jesli to napewno jest SD6 to chyba coś z cm.023 ? Z tego co znalazłem to jedyne MP5 SD6 CM to sprężyna, o sory właśnie znalazłem na military, całe 199zł za to chcą :P Tak więc prawdopodobnie to co kupiłeś ma niestandartowy GB, plasikowe zębatki i wszystko inne, prawdopodobnie się coś połamało i będziesz miał straszne problemy cokolwiek z tym zrobić. A tak pozatym to powinno wylądaować w Tanich :( Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Z tego co wiem to MP5SD6 z plastikowym gb produkowało JG(obecnie produkuje z metal GB) :D. Jakieś 2 lata temu nabyłem tego 2 sztuki:D do dziś mi się graciarstwo wala po domu. Tam jest "popychacz zintegrowany" z cylindrewm i z dyszą :D także skoro podaje jedną kulke na ils tam strzałów, to coś nie tak z popychaczem. Ps. wogóle sprawdź do porządku z jakiej firmy masz te MP5 ;) i napisz jaki tam jest GB Quote Link to post Share on other sites
dominikk Posted July 27, 2007 Author Report Share Posted July 27, 2007 plastikowy. A ja tego nie kupowałem tylko dostałem więc nie ja wybierałem... a nazwy firmy poszukiwałem ale na pudełku ani nigdzie nie było żadnej nazwy Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 na 100& JG :) posiadam tego złomu 2 sztuki. Quote Link to post Share on other sites
radzu Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 No jak by nie było czy to JG czy Cyma (http://www.militaria.pl/cyma/pistolet_maszynowy_aeg_mp5sd6_(ap-2858)_p3795.xml) to musi być coś z popychaczem i bez rozbierania GB raczej się nie dowiesz, pozatym z tymi plastikowymi GB to może być ciężko to potem poskładać jeśli w ogóle uda ci się pokleić połamaną część (bo raczej nic nie dopasujesz). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts