lukaczewski Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 nie zauważyłem takiego tematu wiec pisze tutaj : mianowicie po zakończeniu gwarancji (mieniąc) zauważyłem ze mój glock nie trzyma gazu okazało się ze przepuszcza gaz ;( powiedzcie czy się da ta usterkę samemu naprawić czy da się dokupić jakieś uszczelki ? a może trzeba kupować nowy zaworek ? Quote Link to post Share on other sites
Jano Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 odkręć i rozbierz zawór, wymień te uszczelki co trzeba (pod uszczelki możesz dać taśmę teflonową dla zwiększenia grubości uszczelki) i sprawdź. Operacja może trwać dosyć długo zanim to zrobisz. Jak nie potrafisz tego zrobić wymień zawór na nowy. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Żeby nie zaśmiecać forum napiszę tutaj: Gdzie mogę dostać zaworek ładowania do Glocka 17 KWA? Nie musi być on oryginalny byle by pasował i nie puszczał gazu. Pytałem się przez telefon u Krakmana, tajgun, specshop, military, szukałem na warriorze, asgshop nie też nie ma lecz dokładnie sprawdzą... Help me :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
Dzidzia35869 Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 http://www.allegro.pl/item225524042_glock_...15_13_12_8.html ten gościu CHYBA ma tą część zapytaj się go Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Niestety nie ma... :evil: Są na machinegun ale musiał bym zebrać grupkę ludzi co dołożyła by się do mojego zamówienia :???: Quote Link to post Share on other sites
lukaczewski Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 Witam a gdzie mozna najkorzystkiej kupić taki zaworek ( powracajac do pierwotnego sensu tego postu ) Quote Link to post Share on other sites
lukaczewski Posted August 28, 2007 Author Report Share Posted August 28, 2007 (edited) Zrobiłem jak mówiliście odkreciłem zaworek ( musiałem dorobić kluczyk) jakoś dziwnie lekko sie odkrecił najpawdopodobnie był za lekko przykrecony ( pewnie od obciazeń udarowych) i nie trzymał. A teraz Śmiga :D :wink: dzieki wszystkim za pomoc Edited August 28, 2007 by lukaczewski Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts