okoniek Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 (edited) Witam wszystkich. Wczoraj otrzymałem replikę: 002 - olive style AGM. I wszystko ładnie pięknie chodziło. Po wystrzeleniu ok. 300 kulek spust zaczął się zacinać i trzeba było mocno naciskać. Teraz czasem trzeba bardzo mocno naciskać żeby wogóle można było wystrzelić. Mam ją na gwarancji, ale zanim dostane ją z powrotem minie dużo czasu a na czasie mi zależy może jest jakiś sposób żeby coś z tym zrobić. Edited August 17, 2007 by okoniek Link to post Share on other sites
Ariel_ Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Wyłączyc blokadę spustu ? Kłaść bolta na dół po przeładowaniu ? Link to post Share on other sites
Rudy102 Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Jeśli odbezpieczyłeś replikę i prawidłowo ją przeładowałeś to przyczyna może być tylko jedna. Mianowice popsuła się sprężynka w spuście ta pomiędzy językiem, a obudową. Przynajmniej tak jest u mnie w VSR. Kiedy coś takiego się pojawia to znak, że ta mała sprężynka wypadła ze swojej prowadnicy. Link to post Share on other sites
okoniek Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 Odbezpieczyłem i dobrze przeładowałem. Wysłałem z powrotem do sklepu. Powiedzieli że naprawią to w czasie najbliższym. Dzięki za pomoc Link to post Share on other sites
Recommended Posts