skrzek Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Witam, Z tego co mi wiadomo to Tokio Marui stockowo ma strasznie słabe bebechy, które nie wytrzymują wymiany sprężyny na mocniejszą. I tak trafiłem na tabelkę: http://www.asgshop.pl/sprezyny.php gdzie sprężyny Guardera 100 i 110 niby nie powinny siać zniszczenia w mojej replice. Wymieniał ktoś tylko sprężynę w M4 TM ? Jakie mogą wystąpić uszkodzenia po wymianie ? kto zabił księżną Diane ? Z góry dzięki za wszelką pomoc ! :uśmiech: Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 TM to nie replika do tuningu... i tak powiem. Załóż a jak sie zacznie pierdolić to wymieniaj powoli, bo coś padnie prędzej czy później. Quote Link to post Share on other sites
Strober Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 (edited) Jak to nie do Tuningu?!Ja swoją jakoś poddałem temu procesowi,ale prawdą jest że trzeba wymienić przy np.120m/s- większość części. Także nie prawdą jest że nie nadaje się do tuningu,bo wszystko możesz ulepszyć,kwestią natomiast pozostaje cena :!: 8-) Można sprzedać TM i kupić np.CA, ale wykonanie CA nie jest tak miłe dla oka, a po drugie SENTYMENT do starej pukaffki robi soje :!: 8-) :uśmiech: Edited August 24, 2007 by Strober Quote Link to post Share on other sites
skrzek Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 A ze sprężyną 100 ile m/s będzie ? Konkretnie tą chcę wstawić bo zależy mi na tym żeby lekko ponad stock wyjść. Quote Link to post Share on other sites
Strober Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 320 fps, spokojnie możesz ją wrzucić,części wytrzymają ją relatywnie długo! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts