kerth Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 (edited) Kupiłem dzisiaj gaziaka i mam problem :( dokładnie tą: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...ed9d55287ae3036 BB nie działa dobrze - kulka się ładuje co drugi strzał (pierwszy odpycha bardzo słabo zamek, drugi dopiero odpycha na tyle, żeby załadować kulkę. Po wystrzeleniu całego magazynka zamek się nie blokuje. Jedno naładowanie gazem wystarcza na hmm 1-1,5 magazynka Co to może być? Oddawać na gwarancję, czy nie potrafię czegoś ustawić? P.S. Zapomniałem - syfonował strasznie. Na 4 wystrzelone magazynki, 3 razy syfon. Edited August 28, 2007 by kerth Quote Link to post Share on other sites
tymidus Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 (edited) Mam tą samą replikę i nie mam tych problemów może wina magazynka a ja mam do ciebie pytanko gdzie w tej replice się ustawia HOP-UP. Edited August 22, 2010 by tymidus Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts