invit Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 mam taki problem ze zaworek w mojej beretta m9 przepuszcza lekko gaz i zaraz po nabiciu slyszy sie lekkie syczenie. Zaworek jest nieszczelny nie na tej grubszej srubie zewnetrznej tylko na tej malutkiej ktora wchodzi w nia. taki malutki element skladajacy sie z zaworka sprezynki i uszczelki. napewno wiecie :) mozna to jakos uszczelnic czy jedyne wyjscie to kupno nowego maga? oczywiscie mowa jest o zaworku do wpuszczania gazu w magazynek a pistolet to beretta m9 z firmy KJW Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Poszukać uszczelki w odpowiednim rozmiarze? Ile ten magazynek leżał bez gazu, zanim go nabiłeś? Bo jeśli długo, to prawdopodobnie klapnęła ci uszczelka i musiała z powrotem wejść na miejsce (miałem tak w Ingramie). Quote Link to post Share on other sites
invit Posted September 5, 2007 Author Report Share Posted September 5, 2007 mniejsza z tym... teraz to juz caly zaworek pekl... :/ mozna gdzies dostac sam zaworek? czy trzeba kupowac caly magazynek? :| Quote Link to post Share on other sites
HORNET90 Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 (edited) Witam tak się składa ze robie w naszej ekipie giwerki a widze ze z Wałcza jesteś tak jak ja więc jesli chcesz podejsc do mnie to może bede mógł pomóc znajdziesz mnie: Black Hawk Wałcz, tam znajdziesz GG do mnie Edited September 12, 2007 by HORNET90 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts