Pasztet999 Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Ja mam takie pytanie moze banalne dla was ale ja jeste, zszokowany kupiłem tą broń http://www.taiwangun.com/...roduct&prId=769 postrzelałem na polu naładowałem 9h pojechałem na strzelanke i po pierwszym nie całym magazynku zaczeła mi fiksowac bron raz strzelała raz nie tak jak by bateria była słaba az przestała całkowicie i kicha;-/ Czy to wina bateri?? przeciez jest 1200 w zestawie az tak kiepskie sa te baterie??? to lepiej jakby jej nie sprzedawali wcale do ujja;/ niech ktos sie odezwie do mnie na gg jak moze mi pomoc co mam zrobic zwrocic na gwarancji?? Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Lol... Weź nie panikuj, nikt Ci repliki nie zepsuł. Kup sobie lepszą baterię. Całe forum trąbi o tym, że baterie dodawane w nowych PiDżejach są baznadziejne, kijowe i w ogóle do wywalenia zaraz po wyjęciu z pudełka. Każdy miał taki problem jak ty. Każdy, kto kupił nowego PJeja. Trzeba było odrazu zamawiać nową batkę, to dostałbyś rabat na nią... A teraz płać całą cenę. http://taiwangun.com/?str=product&prId=541 - i wszystko jasne 8-) . Quote Link to post Share on other sites
Fuks Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 niekoniecznie, ja zamówiłem replikę i dopiero tydzień później baterie. Rabat dalej był aktualny ;) Quote Link to post Share on other sites
Pasztet999 Posted September 9, 2007 Author Report Share Posted September 9, 2007 Dzienkoweczka Panowie 8-) a Kolego pokaz mi gdzie napisałem ze ktoś mi rozwalił broń?? :-P ale to szczegoł nie czepiajmy się Pozdrawiam i Dzienkoje :-F Quote Link to post Share on other sites
mariush13 Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Ja też mam PJ4 R.I.S ze stockowa batka 1800 mAh i na razie jest spoko Quote Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 (edited) Ja bym najpierw sprawdził karabin na innej baterii a nie słuchał bandy ludzi którzy mieli problem ze swoim karabinem, i widzą go we wszystkich innych replikach tej firmy. Może ci sie zwyczajnie spierdo....ł Edited September 10, 2007 by misza128 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts