kel Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Dzień dobry - mam parę pytań. Otóż jestem od niedawna posiadaczem broni MP5K TM. Ponieważ to jest moja broń główna to zamierzam zmodyfikować ją do około 350 fps. Jednakże czy czyniąc to przy obecnej lufie nie pojawi się przypadkiem problem latania kulek po opuszczeniu lufy na wszystkie strony?? Nawet gdy wsadzę preckę?? Bo wydaje mi się że przy tak krótkiej lufie (111 mm) i przy tak sporej mocy kulki nie nabiorą odpowiedniej trajektorii. Dodatkowo chciałbym spytać czy ktoś wie jak wsadzić do repliki baterię 9.6 - bo 8.4 to ejdnak trochę za mało. Dzięki za wszelki odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
darude111 Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 (edited) Temat o MP5k już był i to obszerny, wystarczy poszukać (opcja szukaj)... Znajdziesz tam odpowiedzi na pytania zadane przez Ciebie i jeszcze więcej informacji dotyczących tej repliki... Edited September 17, 2007 by darude111 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts