Guest Mati13k Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Witam! Mam mały problem z dodatkiem do pierwszej części EE. Podczas tworzenia mapy są fajne jednostki do wyboru np. łaziki pustynne z ery kosmosu, UFO i takie wielkie robotki :lol: . Tylko podczas gry na single ( nie kampania tylko na mapce ) nie ma tych cudeniek. Czy są one tylko na multiplayer czy coś muszę zrobić, żeby je mieć? Na pewno padnie pytanie: " A czemu wracasz do takiego starocia?" Odpowiedź jest prosta, pewnego razu dostrzegłem CD Action, a w nim EE i dodatek więc kupiłem :razz: . Tydzień później zwalił mi się DVD- ROM a EE chodzi bez płyty więc gram właśnie w to. Już czekam na DVD-ROM z miecha. Proszę o pomoc na temat dodatku i tu piszcie swoje opinie na temat tej giery. Pozdrawiam! ;-) Quote Link to post Share on other sites
Kacper14 Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Są są tylko musisz zrobić "Cyber factory". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts