Sajmonkb Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 Mam rozłożony magazynek tzn. samą górę tą co się przykręca śrubką na imbusa. Włożyłem wszystko na swoje miejsce przykręciłem ale ta część w którą uderza iglica (taki jakby tępy gwoździk) wypada :/ A jak nie wypadnie to albo blokuje się tak jakby był cały czas wciśnięty albo jak ładuje gaz to odrazu ucieka. :???: Quote Link to post Share on other sites
jurijgagarin Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 no to chyba zlamałes ten zawór gazu bo to powinno wyglądac jak maly tłoczek: http://www.specshop.pl/images/KM-Head-MK1-zawor.jpg i to samo sie blokuje i nie wypada bo szerszy koniec jest wewnątrz a w wąższy uderza iglica. mi wlasnie sie zlamal podczas strzelania i wypadl to wiem cos o tym :P Quote Link to post Share on other sites
Sajmonkb Posted September 23, 2007 Author Report Share Posted September 23, 2007 Właśnie wcześniej myślałem czy się nie odłamał(bo bo był oddzielnie) dzięki ;) spróbuje skleić ale nie wiem czy to coś da :D Quote Link to post Share on other sites
jurijgagarin Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Właśnie wcześniej myślałem czy się nie odłamał(bo bo był oddzielnie) dzięki ;) spróbuje skleić ale nie wiem czy to coś da :D nie da rady. kup se nowy na specshopie, będzie dostępny w listopadzie. albo daj jakiemuś znajomemu tokarzowi który zrobi taką dokładną robótkę. żaden klej ani lutowanie nic nie da. już kleiłem porządnym kleje dwuskładnikowym... wytrzymał jeden strzał. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts