MiodUs Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Witajcie. Mam problem... Mianowicie, moja beretta (taniocha, stti, ruchomy zamek bez bb) pluje gazem ;/ tzn. podczas strzału wywala całą wielką chmurę, jedno nabicie nie starcza na cały jeden mag! (ostatnie strzały słabsze.) Z tej okazji pytam co mam robić. Czy może da się coś poradzić na to? Może w pistolecie cosik wyregulować się da? Quote Link to post Share on other sites
Sajmonkb Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Spróbuj wyregulować zawór ;) Quote Link to post Share on other sites
MiodUs Posted September 22, 2007 Author Report Share Posted September 22, 2007 Nigdy przy gaziaku nie grzebałem. Byłbyś w stanie wskazać mi gdzie on jest albo gdzie może być? Z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Sajmonkb Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 A masz jeszcze gwarancje?? I czy próbowałeś pare razy naładować magazynek i czy dobrze ładujesz (seriami po 2 sek. ) :?: Quote Link to post Share on other sites
MiodUs Posted September 22, 2007 Author Report Share Posted September 22, 2007 Ładować umiem, bez obaw :) Po prostu po strzale z lufy wylatuje kulka i o wiele za duża chmura gazu.... I jedno nabicie- niecały jeden magazynek... Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Zaczynam się zastanawiać, po co zadajesz pytanie, skoro boisz się grzebać w gaziakach (tak wnioskuję). Miałem tą berettę, mój problem polegał na tym, że ładował za mało gazu. Starczyło na jeden mag, ale krócej ładował gaz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts