XvX Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Witam, jestem tu nowy dlatego, jesli temat został powielony proszę o zwrócenie uwagi :). kupiłem ostatnio glocka 18c (airsoftguns.pl :lol: ) do zabawy w mieszkaniu :). O dziwo okazał się on dość solidny i wytrzymały (przeżył 3 tygodnie i jedna impreze). Strzelał dobrze póki, mój młodszy brat nie załadował go... ziarenkiem pieprzu :wink: . Od tego czasu "replika" w ogóle nie wystrzeliwuje kulek... :( rozkręciłem to cudo i mam teraz problem ze złożeniem mechanizmu spustowego (niestety mocno odbiega swoją budową od tego publikowanego w Warsztacie wmasg). Czy mógłby mi ktoś pomóc w złożeniu tej "bestii" :) ? Jakby ktoś nie kojarzył to chodzi o tę spluwę: http://www.taniemilitaria.pl/sklep/pistole...ryczne/glock-19 Quote Link to post Share on other sites
Mariusz Komando Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Ja też mam Tego Glock'a ale G-17 i jest bardzo fajoski :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts