Taxi38 Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Witam. Mam pewien problem otoz dzisiaj przed strzelanka probowalem naladowac mag w Mp5a3 TM SPRING. Replike mam jeden dzien. I cos mi nie ciagnelo kulek, ok jakos zrobilem tak zeby zadnych nie bylo w magu i znowu naladowalem magazynek i znowu nie ciaglo kulek i za chwile skapnalem sie ze magazynek sie rozszezyl od nadmiaru kulek i tu sie pojawia pytanie a wlasciwie prosba , czy ktos by mogl zrobic i wyslac zdjecie z bebechami magazynka i najlepiej zeby byly widoczne wszystkie czesci tego ? A i mam pytanie czy jakis magazynek z tej strony : http://www.asg.com.pl/index.php?cPath=32_118 bedzie pasowal do tej mp5a3 ?? Prosze o szybka odpowiedz i pozdrawiam bo juz nie wiem jak mam zaczac sprobowac zrobic dobrze ten magazynek. Link to post Share on other sites
Taxi38 Posted September 29, 2007 Author Report Share Posted September 29, 2007 Ok juz naprawilem magazynek, temat mozna zamknac ;> Link to post Share on other sites
Recommended Posts