suwal Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 witam zakupiłem 3 dni temu ak, rozładowałem baterie , naładowałem , włożyłem magazynek podkręciłem i nic ... naciskam na spust nie słychać strzelania, kulki tez nie lecą, dopiero po 20-30sek naciskania na spust zaczyna strzelać, nie wiem co sie dzieje , proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
suwal Posted September 30, 2007 Author Report Share Posted September 30, 2007 kazali mi dokręcić śrubę na silniku.., tylko żebym jeszcze wiedział jak, niby jest na karcie gwarancyjnej opis tego ale w ogóle nie łapie o co chodzi, proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
suwal Posted September 30, 2007 Author Report Share Posted September 30, 2007 udało mi sie to zrobić, ale okazało sie jednak ze to nie to, hmm i dalej jestem bezradny , nikt nie wie? Quote Link to post Share on other sites
BuZz Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Patrząc, że gnatem jest słynny i jakże awaryjny AK47 Cymes to powodów można naprawdę wymyślić wiele: 1. Kable w Cymie są tak żałosne, że dla znajomego się stopiły przy normalnym użytkowaniu. 2. Coś może być z takim elementem co po naciśnięciu spustu przylega i łączy 2 metale w kostce stykowej. COŚ W TEN DESEŃ: http://gunfire.pl/product-yid-1152189760-L...spustowego.html 3. Może idą zwarcia na metalowe części gnata...sprawdź to. 4. Zobacz jak działa na innej baterii. 5. Sprawdź bezpiecznik. 6. NAJLEPIEJ TO ODEŚLIJ DO SERWISU/SKLEPU. :-P Jak nie mam przed sobą gnata to trudno mi podać jednoznaczną przyczynę...rozgrzebałem dogłębnie nie jednego chinola i uwierz mi, że z nimi jest dużo problemu bo wiadomo, że masowa produkcja powoduje niedbałości i brak jakości. Jak nie możesz odesłać na gwarancje to niech zajmie się tym może jakiś znajomy z ekipy co się zna na budowie AK. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts