Juklas Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Witam. Mam problem. Otóż posiadam baterie 9.2 1200mAH do tego karabinku (w zestawie była 8.4V) i czasami poprostu przestaje strzelać na jakaś minutę a po tym czasie dalej funkcjonuje jakby nigdy nic ... i tu nasuwa się moje pytanie. Czy to wina baterii, że jest za mocna czy też coś sie z bezpiecznikami stało? Mam zamiar w sobote przeprowadzić test, czyli pożyczam baterie 8.4 i zobaczę czy wszystko ok. (moja bateria z zestawu chyba się zepsuła gdyż strasznie krótko trzyma a ładowana była zawsze poprawnie). Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Trzeba było napisać temat po testach. Podałbyś wynik, i wsyzstko byłoby jak na tacy. Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Juklas stockową baterie należy wyrzucić od razu do kosza, do niczego się nie nadaje. Popraw styki, bo może gdzieś masz obluzowane. Quote Link to post Share on other sites
Juklas Posted October 4, 2007 Author Report Share Posted October 4, 2007 lepiej jej nie wyrzucę jeszcze bo jeszcze obowiązuje mnie gwarancja ;PP poczekam robie ten mój super test i jeżeli będzie dupa to wyśle na gwarancje zobaczymy co wymyśla ;PP Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Juklas stockową baterie należy wyrzucić od razu do kosza, do niczego się nie nadaje. To w PeJotach peirwszej generacji baterie tez byly do pupy? @ Juklas - co to za bateria 9,6 ktorej uzywasz, a ktora nie pochodzi z zestawu? Quote Link to post Share on other sites
Juklas Posted October 6, 2007 Author Report Share Posted October 6, 2007 (edited) Na ogniwach intellect. A tak wogóle to dzisiaj nie miałem problemów z karabinem i z baterią jakoś się nie zacinała ... na tej mojej baterii oczywiście Wybacz, ale notorycznie zaczynasz z małej litery. Aleks Fiedotow P.S Faktycznie sprawdź okablowanie Edited October 8, 2007 by fiedotow Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 To w PeJotach peirwszej generacji baterie tez byly do pupy? Tak, wszystko masz opisane w pierwszym temacie o P&J S-system Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts