Filiop Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Szukałem ale nic nie znalazłem, jakiej jakości są preclufy SRC? Czy zestaw precka SRC + gumka hop-up sylikonowa guardera to dobry zestaw? Bo na jakimś innym forum ktoś narzekał że mu coś tam nawala ale ze sam skręcał i może dla tego więc stąd moje pytanie :) Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 (edited) Jak zawsze-było już otym... Ogólnie to ludzie za nimi nie przepadają. Powtórze jeszcze raz SYTEMA!!! Cena ciut większ, amoże i tak sama. Wykonanie lepsze i brak jakichkolwiek zonków. Sam jestem szczęśliwym posiadaczem systemy. W tym wypadku nie myśl tylko rób-kupuj systeme. Edited October 19, 2007 by hary934 Quote Link to post Share on other sites
SebaGt90 Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Dokładnie. Mam Systemę w M15 CA a kolega SRC w takiej samej M15 i nie dość, że jemu blokują się kulki których ja używam to jeszcze ma ciut gorsze skupienie. Quote Link to post Share on other sites
Filiop Posted October 21, 2007 Author Report Share Posted October 21, 2007 Dzięki za pomoc, przekonaliście mnie :) Quote Link to post Share on other sites
pukiel Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Osobiście mam precke SRC w M4 i absolutnie nie narzekam na zwykłych kulkach np.P&J żadnych zacięć, świetne skupienie. Cena ta sama co SYSTEMY ale... SYSTEMA - 6.04 SRC - 6.03 A to znaczna różnica. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 ...Jeżeli chodzi o zacinki. System produkuje swoje lufy od dawna, nawet bardzo dawna. Kuoując syteme masz mniejsze prawdopodobieństwo kupieni bublu (od kiedy czytam te fora to nieznalazłem anijednej złej opini o sytemie- o src tego było) Quote Link to post Share on other sites
sknerus Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Także mam precke src w ak i musze przyznac że jakoś to dobrze nie skupiało.Dopiero po wymianie gumki hop up na guardera dało to jakies skupienie ale i tak dalej nie jest to coś co chciałem uzyskać.Jak dla mnie takie średnie są lufy src ale nie najgorsze Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts