DyingFetus Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 mam taki problem z gb v3,kto rozbierał v3 to powinien wiedzieć o co chodzi-jakiś czas temy pękła mi jedna z dwóch blaszek odpowiedzialnych za przepłtw prądu,dolutowałem w to miejsce miedziany drucik,ale jak skręciłem gb to się załamałem,pluje a nie strzela,czy to ,że tak dolutowałem drut,a nie ma już blaszki może byś powodem takiego działania?? Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Co to znaczy pluje? Kulkami pluje na 1-5m? Czy jak? Napisz konkretniej o co chodzi. Quote Link to post Share on other sites
BuZz Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Dysza!! Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted November 2, 2007 Author Report Share Posted November 2, 2007 Co to znaczy pluje? Kulkami pluje na 1-5m? Czy jak? Napisz konkretniej o co chodzi. właśnie tak,leci na kilka metrów. Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Rozbierz GB i sprawdź czy: - dysza jest założona na popychacz, - głowica tłoka nie pękła, - głowice cylindra jest cała, - popychacz jest w jednym kawałku. To chyba wszystkie możliwości w GB... Chyba, że coś grzebałeś z komorą HU? Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted November 3, 2007 Author Report Share Posted November 3, 2007 raczej hu jest nieszczelne,bo gb jest jak nowe,a dysza jest założona na popychacz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts