SARCO Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 W moim pistolecie padło orginalne Loading Muzzle ,a mianowicie złamał się popychacz kulek. Nie pozostało mi nic innego jak dorwać nową część i wmontować, co też uczyniłem. Zakupiłem http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1461 i jak bym nie kombinował robi syfon , nawet jednej kulki nie wystrzeli, nawet na magu bez kulek syfon. Wyprzedzając posty dodam że dobrze ją poskładałem , gdyż wcześniej rozbierałem ją na części pierwsze i zawsze działała. Nie mam doświadczenia z gazówkami więc proszę o pomoc, może faktycznie coś robię nie tak, a może to wina tego louding muzzle. W każdym bądź razie jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie to proszę o podpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
MATTmcz Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 W moim pistolecie padło orginalne Loading Muzzle ,a mianowicie złamał się popychacz kulek. Nie pozostało mi nic innego jak dorwać nową część i wmontować, co też uczyniłem. Zakupiłem http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1461 i jak bym nie kombinował robi syfon , nawet jednej kulki nie wystrzeli, nawet na magu bez kulek syfon. Wyprzedzając posty dodam że dobrze ją poskładałem , gdyż wcześniej rozbierałem ją na części pierwsze i zawsze działała. Nie mam doświadczenia z gazówkami więc proszę o pomoc, może faktycznie coś robię nie tak, a może to wina tego louding muzzle. W każdym bądź razie jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie to proszę o podpowiedź. Nie wątpię w twoje umiejętności ale proponuje rozłożyć i złożyć mechanizm ponownie ;) możliwe, że obrócił ci się taki element w loading muzzle co trzyma się na takiej niewielkiej sprężynce. Wybacz że tak to napisałem ale fachowo tego nazwać nie potrafię . Jeszcze jedną alternatywą jest to że ta długa sprężyna cofająca mechanizm ci wypada z prowadnicy albo część którą kupiłeś ma jakąś wadę konstrukcyjną :/ Ja miałem taki przypadek dawno temu i właśnie ta długa sprężyna wypadała ale znalazłem sposób by to małe dziadostwo wsadzić tak żeby nie wypadało i działa do tej pory ;) Quote Link to post Share on other sites
SARCO Posted October 31, 2007 Author Report Share Posted October 31, 2007 Dzięki , popróbuje jak znajdę trochę czasu. Quote Link to post Share on other sites
SARCO Posted November 8, 2007 Author Report Share Posted November 8, 2007 Niemogę Edytować to napiszę tylko że lipa nic niepomaga. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts