nero93 Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Witam! Na wstępie chciałbym się przywitać - jest to mój pierwszy post na forum, aczkolwiek czytam je już od dłuższego czasu. Chciałbym zapytać Was, mądrych, co poradzilibyście mi zmienić (ztuningować, dorzucić) w M16A3 firmy JingGong (JG - dla niektórych). Mój zamysł jest taki, by to strzelało daleko i celnie. Przydałoby się też, aby cena poszczególnych modyfikacji była względnie niska - nie stać mnie na duże wydatki, za to na systematyczne ulepszenia owszem :) Piszę, że quasi snajperka, ponieważ będzie to wyposażone w TAKI sprytny kolimator z możliwym dwukrotnym powiększeniem. Ciężko mi nadać w takim razie jednolitą nazwę tej broni. Ew. wchodzi w gre zwykła luneta, bądź zwykły kolimator - w tej sprawie jestem również otwarty na propozycje. Wracając do tematu, proszę o porady odnośnie poprawienia celności, zasięgu, jak i ŻYWOtNOŚCI mojego sprzętu. Ogólnie narazie nie mam do niego zastrzeżeń i chcę żeby tak zostao, a zwiększył się właśnie zasięg i cleność. Myślę że wszystko dokładnie opisałem. Proszę o rzetelne odpowiedzi. Pozdrawiam nero93 Quote
Recommended Posts