elektro Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Witam Mam pytanie; czy jeśli włożę do MP5 J zestaw ze sprężyną M120 to czy stockowy silnik da radę ją naciągnąć? Czy będzie trzeba owy silnik zmienić na mocniejszy,albo wymienić batkę na 9.4V lub też może nie będzie potrzeby żadnej wymiany? Od razu mówię że na szybkostrzelności za bardzo mi nie zależy. za odpowiedz z góry dziękuje ;-) Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Był topic o tuningu tejże repliki. Quote Link to post Share on other sites
krzeselko Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 baterie wymienić na 100% silnik może pociągnie, ale ROF spadnie znacznie Quote Link to post Share on other sites
sknerus Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Zecydowanie należy wymienic bo bardzo wolno będzie naciągac sprężyne i rof bedzie marny.W wypadku jak byś wstawiał m110 to silniczka nie musiał byś wymieniać.Sam mam stockowy silnik cymy prz spr m110(używam batki 9,6) i ciągnie bardzo dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts