Holmes Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Witam, Czy ktoś z posiadaczy w/w sprężyn mógłby napisać jak one wyglądają (kolor, czy są anodyzowane, etc)? Pytanie wydaje sie może głupie ale nie jest. Mam takie dwie sprężyny przysłane z WGC i dawały jakieś dziwnie małe ilości FPS. Obie są czarne z tandetnie przyszlifowanymi końcami. Z tego co poszukałem w sieci i "oglądałem" telefonicznie w polskich sklepach to powinny wyglądać zupełnie inaczej. Wydaje mi się, że jakiś żółty ludź próbuje orżnąć mnie na tych sprężynach. A to już nie pierwszy problem z WGC przy moim zamówieniu (brakujące części do body; zrąbana uszczelka od BU - jak na razie dosłali na swój koszt bez gadania). Chodzi o taką sprężynę: Link do WGC Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Słowa "jakiś żółty ludź" są trochę nazbyt rasistowskie i ładnie bym prosił o nie obrażanie innych. Rasizm powinno tępić się już w zarodku, a po za tym można dostać BAN'A! Quote Link to post Share on other sites
Holmes Posted November 2, 2007 Author Report Share Posted November 2, 2007 Nie masz większych zmartwień? To pisałem ja, jakiś biały ludź. Quote Link to post Share on other sites
Promant Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 O sobie możesz pisać jak chcesz. A tutaj masz przestrzegać zasad WMasg. Ja mam większe zmartwienia, ale jak będę musiał to odłożę je na bok i specjalnie troskliwie przypilnuję Twoich postów. Na przyszłość odpuść sobie takie teksty. Więcej ostrzeżeń nie będzie. Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 MSxxx czyli Prometheus? Masz zdjęcia w SpecShopie jak wyglądają. Quote Link to post Share on other sites
Holmes Posted November 5, 2007 Author Report Share Posted November 5, 2007 Ok, do wykasowania. WGC stwierdziło, że zaszła pomyłka i przesyłają właściwe sprężyny. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts