michalll Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Przede mną leży rozłożone mp5sd6 marki JG i mam następujący problem: przy zdejmowaniu kolby wypadł element odpowiedzialny bodajże za blokowanie kolby: jest to blaszka w kształcie "V" oraz plastikowa dźwigienka: W jakiej konfiguracji powinienem to założyć do repliki? Quote Link to post Share on other sites
BuZz Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Po przeciwnej stronie body niż ta na po której jest m. in. rączka przeładowania na końcu jest na szynie kolby wgłębienie ( od końca body) tam wsadzasz metalową blaszkę a na nią plastik tak, żeby po ustawieniu działało to jak sprężynka. To tyle. Mp5 sprzedałem więc nie mam jak pokazać. Ew. pisz na PW. Chętnie pomogę. Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted November 6, 2007 Author Report Share Posted November 6, 2007 Thx, posiedziałem nad tym trochę dłużej niż planowałem i udało się... :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts