Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Naszywki

Recommended Posts

Panowie pomóżcie chciałbym skompletować zestawsz naszywek jakie powinien mieć snajper US!!!

Prosiłbym was o zdięcia i umiejscowienie ich na mundurze!!!!!

I jeszcze jedno idiotyczne pytanie gdyż nie mam pewności jaki najniższy stopień posiadają?????

Tylko prosze nie zjedzcie mnie za bardzo!!!!!!!!

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. [Terry Pratchett]

Problem będzie ze zdjęciami z prostej przyczyny wiekszość zdjęć na których sa snajperzy to zdjęcia "z akcji" czyli leżący snajper złożony do strzału, snajper w ghille, ja osobiście nie pamiętam żadnego zdjęcia na którym snajperzy by się "eksponowali" w innych pozach. No może poza zdjęciami np z Wietnamu.

Co do stopni to myślę (ale nie jestem pewny) że są to "standardowe" stopnie formacji w której służy snajper.

Najprawdopodobniej nie zaczyna się od dołu w hierarchii tylko po uzyskaniu jakiegoś tam podstawowego szkolenia, i stopnia trafia się (samemu decydując bądź będąc wyslanym) na "kursy/szkolenia" na których zdobywa się o ile pamiętam "odznakę snajpera" która nie jest jako takim stopniem tylko rodzajem "wyróżnika" spośród "zwykłych" np sierżantów. Coś mi chodzi po głowie odznaka "DM" (Designated Marksman czy jakoś tak) bodaj.

Miło by było gdyby zabrał tu głos ktoś kto faktycznie wie jak to w armii US wygląda. Nie chcę wprowadzać w błąd i siać nieprawdy.

sam mam niepełne informacje i dlatego chce je potwierdzić!!!!!

Z tego co mi jak narazie wiadomo dostaje łuczek na prawe ramie z napisem sn ajper i naszywe z bronią snajperska nad nazwisko (lub pod).

Ale są to nie potwierdzone informacje.

A co do stopnie wydaje mi się ze nie ma niższych od sierżanta. Właśnie prze odbyte szkolena ale głowy nie dam.

sam mam niepełne informacje i dlatego chce je potwierdzić!!!!!

Z tego co mi jak narazie wiadomo dostaje łuczek na prawe ramie z napisem sn ajper i naszywe z bronią snajperska nad nazwisko (lub pod).

Ale są to nie potwierdzone informacje.

A co do stopnie wydaje mi się ze nie ma niższych od sierżanta. Właśnie prze odbyte szkolena ale głowy nie dam.

I prawdopodobnie odrazu po deployment do strefy działań wojennych, zrywa wszystkie naszywski "Sniper", karabiny i inne cuda. Wszyscy wiemy jak przeciwna strona lubi snajperów, i jakie atrakcje może im zapewnić.

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...