aLBEDo Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Witam, mam trochę zielone pytanie odnośnie uszczelnienia układu bo wszędzie widzę posty "nieszczelny układ, musisz uszczelnić układ itp". Domyślam się, że chodzi o układ tłok, cylinder, prowadnica cylindra o ile się nie mylę :) Moje pytanie brzmi co mam zrobić żeby go uszczelnić, ponieważ mam M4SO G&P i wydaje mi się, że zbyt głośno strzela tzn za bardzo uderza cały układ w GB i mam obawy, że może się to źle skończyć dla podzespołów w gearboxie. Proszę o jakieś wskazówki. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
TOMBMF Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 http://asgshop.pl/produkt.php?id=181 I powinno być ciszej a i jeszcze warto założyć uszczelnioną dyszę głowicy cylindra Z reguły najgłośniej choć też nie zawsze pracują g/b na głowicach (tłoka) alu. Quote Link to post Share on other sites
sjlato Posted March 2, 2019 Report Share Posted March 2, 2019 (edited) Witam, mam takie samo pytanie jak kolega aLBEDo, niestety link wyskakuje z błędem na strinie. Chciałbym mianowicie uszczelnić układ w cm.030, ale nie dokupując nie wiadomo ilu uszczelnionych części itp. Nie można tego zrobić no wieci ''w garażu'' lub cos w ten deseń? Edited March 2, 2019 by sjlato Quote Link to post Share on other sites
sjlato Posted March 2, 2019 Report Share Posted March 2, 2019 Od razu prosiłbym o pomoc również, jak wypolerować cylinder i lufę bo w tym też jestem zielony. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts