panda080 Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Promant jak wykombinowałeś kolbę ? Kupiłeś zamówiłeś czy dłubałeś ? I co do za poduszka ? Z prawdziwka ? Nie znam się na tym więc się pytam . Quote Link to post Share on other sites
samek Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 czy ta "atoz pso" to ta http://www.taiwangun.com/shop,show,639 ? jeżeli tak to czy na pewno ma przybliżenie 3x? a jeżeli nie, to mogę prosić o linka gdzie można takie coś kupic? myślicie, że jest sens robić taki karabinek wyborowy z ak74s od boyisów? pytając czy ma sens, mam na myśli czy takie coś jest w stanie w miare celnie strzelać? chciałem na początku kupić 74 od vfc, ale szłyszałem, że nie da się go tuningować. wczoraj doszedłem do wniosku, że dam sobie z tym spokój, ale nie potrafię jednak tak szybko zrezygnować z tego pomysłu i dzisiaj znów zadaje dużo pytań... a ta "zastava" piękna. na prawdę zazdroszczę. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts