MateuszeQ Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Hej. Mam ostatnio do użytku PJ4 P&J 2 Generacji, która ostatnio wróciła z serwisu. Są z nią jednak 2 problemy: 1 - Czuć, jakby silniczek w rączce miał trochę luzu, bo nieraz rusza się w chwycie pistoletowym. 2 - Nieraz słychać, jakby tłok czy coś podobnego "wracało". Jest to o tyle niepokojące, że przedtem tego nie było, a teraz po oddanym strzale co jakiś czas słychać jak tłok (lub coś innego) wraca do tyło i robi charakterystyczne "trach" Sorry, że tak słabo opisałem, ale nie wiem jak dokładniej to opisać, i wiem, że może coś się złego stać, bo wad tych nie było przez wysyłką do serwisu:( Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 1. To nie problem, w każdej M'ce tak jest. 2. Może o antirivelsal'u zapomnieli :roll: .... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts