DyingFetus Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Napisz czy kulka wylatuje z lufy jak mucha czy leci szybko tylko hop-up nie podkręca?? Smarowałeś coś w środku?tak się też dzieje gdy zalejesz gumkę smarem,wtedy trzeba guna przestrzelać(u mnie pomogło wystrzelenie ok1k) Może też być tak,że dystansera nie włożyłeś,jak wymieniałeś gumkę. Quote Link to post Share on other sites
hubertosq Posted January 4, 2008 Author Report Share Posted January 4, 2008 kulka leci w doł po 7m tak jak by podkrecało w doł bo moc jest dobra ale zauwazyłem ze po servisie ale jak odciagm imitacje zamka to koło regulacji HU jest smaru troche a jak strzelał wczesniej to go nie było bo dałem go na servis Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 zobacz czy gumka nie jest przekręcona,jak jest w porządku to przestrzelaj guna. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts