MateuszeQ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Hej. Chciałbym zamontować do standardowej komory PJ4 2 Generacji [która jest NIESTANDARDOWA ;)] zamontować silikonową, przeźroczystą gumkę Hop Up Guardera. Czytałem, że przed tym zabiegiem trzeba ją przyciąć trochę. I tutaj moje pytania: 1 - Ile trzeba ją skrócić? 2 - Czy jest to trudne? 3 - Czy może to popsuć osiągi repliki? 4 - Czy próbował ktoś już coś takiego zrobić, a jak tak to jak działa Hop Up? Dzięki za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam - Mateusz ;) Quote Link to post Share on other sites
mariush13 Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 O tym już było gdzieś na forum. Użyj opcji Szukaj Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 możesz napisać do krakmana czy mają niestandartowe silikony do PJ,a skracać gumki nie radze,bo ja skróciłem do Beta Specnaz DE i strzelał do d***,od razu zmieniłem na starą i jakoś daje rade. Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 @DyingFetus-cos takiego nie istnieje;-) Są tylko standardowe sylikony. Co do gumki, to ja próbowałem....Efekt? dublety... Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 no,chodziło mi o gumki hop-up,a nie o klej ;-) Quote Link to post Share on other sites
MateuszeQ Posted December 3, 2007 Author Report Share Posted December 3, 2007 Doblety czyli? I jak z zasięgiem - polepszył się trochę, i czy gumka zamarzała? Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Dublety, tz. ze naraz wylatywaly 2,3 kulki. Zasieg w tym ukladzie nie przekraczal 15-20m. Co do zamarzania to test byl przeprowadzany w lipcu/sierpniu(jakos tak)- nie miala jak zamarznac ;-) Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 To źle założyłeś gumkę, ja koledze wcisnąłem tą Guardera do tej niestandardowej komory PJ i okazało się że działała. Więc kwestia, jak nie spróbujesz to się nie przekonasz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts