Alias83 Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Temat zakładam z racji tego że gierki na X'360 są dość drogie a może komuś już się jakaś gra znudziła i chciałby sie wymienić. Wymiana na zawsze, na jakiś czas... wszystko do dogadania. Jakby ktoś chciał to ja mogę wymienić: Dead Rising, Virtua Fighter 5. Najlepiej na jakąś ścigałke: Test Drive Unlimited, Forza 2, NFS: Pro Street. Quote Link to post Share on other sites
jos Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Na Stawowej przy skrzyżowaniu z Kościuszki jest sklep z grami i konsolami. Tam też można wymieniać. 20 zł kosztuje wymiana. Sam tam wymieniam gry na PS2. A może ktoś się chce wymienić czasowo na jakieś gry na PS2? Quote Link to post Share on other sites
Alias83 Posted December 9, 2007 Author Report Share Posted December 9, 2007 Wiem... ale liczą jak za zboże... na Piłsudskiego jest sklep gdzie używki kosztują 20-30 pln taniej... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts