cimek Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Czy ktoś kupił nosił te buty? Chciałbym je kupić lecz też zastanawiam sie na Magnum Stealth Leather. Które wybrać ? I jak są wytrzymałe te buty? Quote Link to post Share on other sites
JPG Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Mam posiadam :) Bardzo wygodne - przynajmniej dla mnie. Chodzę w nich zimą, nosiłem je w górach używam na strzelanki. Mają jedną wadę - bardzo szybko przetarły się z przodu i nie są już takie fajne błyszczące na noskach. Quote Link to post Share on other sites
cimek Posted December 25, 2007 Author Report Share Posted December 25, 2007 Mają jedną wadę - bardzo szybko przetarły się z przodu i nie są już takie fajne błyszczące na noskach. Hehe już miałem chwile grozy i myślałem że sie połamały w pół :). Bo z tego co czytałem na innych forach niektórym tak się zdarzało. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts