Guest JOPJ Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Witam! Czy wie ktoś czy te bluzy: http://armyshop.pl/pokaz.php?id=117&kat_id=16 a także dostępna na uniform-moro.com.pl to tzw. kontrakty? Jestem ciekaw, bo poskąpiłem ostatnio i wziąłem taką z mil-teca, po czym sprała mi się w 2 m-ce :roll: . Sprzedawca zapewnia że tak, ale chyba każdy wie jak to z nimi jest ;). Czy można w ogóle dostać taką bluzę w Polsce? Pozdrawiam P.S. Szukałem, naprawdę ;). Quote Link to post Share on other sites
radzio2k Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 (edited) [edit] Post do kasacji, sorry ale wcześniej mi się uniform-moro.com.pl nie chciało załadować przez spory czas. Chociaż jedyny dostępny tam rozmiar M mnie kompletnie nie satysfakcjonuje. Zna ktoś sklepy (wrocław lub internet) gdzie konkretnie tą bluze można dostać w innych rozmiarach? Edited January 3, 2008 by radzio2k Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Nie jest to żaden kontrakt, demobil czy tez bundeswehrowski orginał. Informationen zu Moleskinjacke ReproNachbau der Bundeswehr-Moleskinjacke im washed Retro-Look. Jest to reprodukcja bylego ubioru niemieckiej armii - dodatkowo przeprana żeby wyglądała na używaną. :źle: Nie warto za to wydawać takiej kasy. Jesli chcesz oliwkową bluzę BW - orginalną - to masz TUTAJ. Demobil łapniesz za niecałe 50 złotych polskich. Quote Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Dzięki wielkie, tak też mi się zdawało... Nie mam więcej pytań;). Quote Link to post Share on other sites
Pucek Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Ja kupiłem mola z 89r zupełnie niechcący na rockmetalshop.pl spróbuj udeżyć do nich, może jeszcze będą mieli - tylko wyślij foty mogą nie kumać o co biega :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts