FIFEK Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 (edited) Moja G36c została zakupiona w Kwietniu i nic się nie dzieje. Tak samo jest w większości egzemplarzy z tego okresu!!! Może części metalowe z nowej serii są robione z gorszej jakościowo Znali, kto to wie??? Ja się ciesze, bo w giecie jak na razie ułamał mi się tylko jeden z pinów :twisted: A już niedługo roczek :uśmiech: Edited March 3, 2008 by FIFEK Quote Link to post Share on other sites
sadam Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 moja gieta jest z maja Quote Link to post Share on other sites
Jarmo Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 U mnie z selektorem nie było problemów, dopóki nie wypadł ten z lewej, faktycznie jest coś takiego jak 4 tryby, ale to jest spowodowane tylko tym, że jest długie przełożenie safe->semi, a doszedłem do tego dopiero jak wypadł mi lewy selektor, w którym jest sprężyna (ta klikająca ;p). Gorzej, że selektor z prawej również mi odpadł, a przykręcić się nie dało, bo gwint jest 'zjechany', do tego odkryłem, że śrubka jest spiłowana, ale wystarczyło podłożyć kawałek jakiegoś materiału (ja podłożyłem wycięty kawałeczek rurki termokurczliwej) i normalnie się dało przykręcić selektor i trzyma się juz 2 strzelanki. Co do śrubki, ona zostaje i tym się nie ma co przejmować, z CA selektory kosztują 50zł, ale za komplet (prawa, lewa, sprężynka), także nie jest to aż tak tragiczne. A jeżeli można mały OT, to mam pytanko do ludzi posiadających G36C z JG, i którzy kupowali ją u krakmana, czy ktoś dostał replikę bez bezpiecznika? Dostałem replikę 6 grudnia, ale dopiero 2 tyg temu jak ktoś przy mnie wyciągał batkę, miał coś dziwnego w kablach (jak dla mnie dziwnego ;p), okazało się, że to jest ów bezpiecznik, który niektórzy celowo wyciągają, i którego u mnie brakowało od początku... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts