Roberto o_o Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Witam! Posiadam karabin ak 47 cymy który od początku zakupu sprawia mi problemy. Po oddaniu kilku strzałów przestał działać naciskając spust niema żadnego dźwięku inaczej mówiąc coś się stało z mechanizmem spustowym ale nie wiem co,okablowanie jest w porządku.Wysyłałem na gwarancje do Krakmanów ale odesłali mi go nadal z tą wadą znowu po kilku strzałach się zaciął.Proszę o pomoc! Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Odeślij jeszcze raz? Poza tym jakiej baterii używasz? Opisz dokładniej problem bo to wmasg, a nie epuls... Quote Link to post Share on other sites
Mohawk_PL Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Witam! Posiadam karabin ak 47 cymy który od początku zakupu sprawia mi problemy. Po oddaniu kilku strzałów przestał działać naciskając spust niema żadnego dźwięku inaczej mówiąc coś się stało z mechanizmem spustowym ale nie wiem co,okablowanie jest w porządku.Wysyłałem na gwarancje do Krakmanów ale odesłali mi go nadal z tą wadą znowu po kilku strzałach się zaciął.Proszę o pomoc! 1. Weź od kogoś inną baterię i sprawdź czy jest to samo. 2. Sprawdź bezpiecznik. Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 u mnie w Ak był ten sam problem,okazało się że blaszki stykowe się "rozeszły" na boki,ja już wtedy nie miałem gwarancji,więc rozkręciłem gb i po prostu docisnąłem je do siebie(muszą być blisko siebie ale nie mogą się dotykać) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts