dejvoo Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 ostatnio kupiłem broń m16aeg za 89 zł na aukcji internetowej i mam pytanie co moge do tego dołożyć Zeby fajnie wyglodalo i strzelało?? Prosze o odpowiedź Link to post Share on other sites
michalp Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 ostatnio kupiłem broń m16aeg za 89 zł na aukcji internetowej i mam pytanie co moge do tego dołożyć Zeby fajnie wyglodalo i strzelało?? Prosze o odpowiedź Pomóc to Ci nie pomogę, ale kocham twój avatar :-F Link to post Share on other sites
dejvoo Posted January 15, 2008 Author Report Share Posted January 15, 2008 Pomóc to Ci nie pomogę, ale kocham twój avatar :-F Pomogłes mi i to bardzo .... Link to post Share on other sites
szczurek soldier Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 To fajnie wygląda tylko w smietniku, wiec po prostu to wyrzuc. Tyle razy było na forum mówione, ze wszystkie "elektryki" do powiedzmy 350 zł, to jedno wielkie gówno, które zepsuje sie po tygodniu :wink: ! Link to post Share on other sites
Huey Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 (edited) Strzelać to nie będzie... Wyglądać też nie zabardzo... Poza tym konkretniej konstrółuj pytania... Niestety to co kupiłeś to jest jeden wielki shit. Edited June 30, 2008 by Huey Link to post Share on other sites
speedboss Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 ja też mam ten karabin ci co mówią że to shit to sie mylą każdy karabin jest gut jak umie sie nim człowiek odpowiednio zająć ja mam go pół roku i nic jeszcze nie nawaliło a kumpel kupił ak za 400zł to co miesiąc coś musial wymieniać, a więc tak kup sobie klimator zamknięty i zamątuj jak chcesz znać szczególy to napisz na pw Link to post Share on other sites
majestro Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Witaj! Czy możesz bardziej sprecyzować co chcesz osiągnąć? nawet tanią replikę możesz sobie trochę stuningować, ale musisz wiedzieć, że koszty tuningu szczególnie tanich replik są wyższe niż zakup lepszej repliki z dobrymi osiągami. Moim zdaniem najrozsądniej jest kupić dobrą chińską replikę (JG III gen, CM) z fabrycznie stuningowanym GB. Dostajesz naprawdę dobry sprzęt i nie musisz wykładać kasy na tuning. Jeśli ktoś by coś chciał, to mogę zaoferować broń w cenach hurtowych. Pozdrawiam Maj Link to post Share on other sites
Recommended Posts