Mellon Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Witam, troszkę napsuło mi się w broni i postanowiłem ją rozebrać i zobaczyć co jest "nie halo". I tu pojawiły się problemy. 1. Body nie chce zejść. Odkręciłem wszystkie śrubki, a mimo to body trzyma się mocno od strony lufy (praktycznie to przy lufie nie chce się oderwać) coś tam trzeba odkręcić, czy coś, bo nic takiego nie zauważyłem. 2. Jakoś dostałem się do środka (odchylając pokrywę body) i nawyskawiwało pełno części, potem w ogóle powyjmowałem wszystkie części i teraz nie bardzo wiem, jak to wszystko poskładać. MÓGŁBY KTOŚ WRZUCIĆ JAKIŚ OPIS ZE ZDJĘCIAMI JAK ZŁOŻYĆ TĄ REPLIKĘ??? Quote Link to post Share on other sites
Tost Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=16728&hl=m3000 W tym temacie jest opisane jak ma być złożony, są także zdjęcia. Po zdjęciu lufy zewnętrznej jest śrubka znajdująca się przy samej lufie wewnętrznej, może jej nie odkręciłeś. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts